DOUĂ SERI DE COMEDIE OFERITE DE TEATRUL NAȚIONAL SATIRICUS DIN CHIȘINĂU

Teatrul Național Satiricus din Chișinău – cel mai prestigios teatru de dincolo de Prut – vine la Giurgiu cu două comedii de mare succes semnate de maestrul Sandu Grecu!

O invitație la teatru de nerefuzat: Doctor de femei de Georges Feydeau, pe 14 mai și Nunta de Cehov, pe 15 mai, de la ora 19,00, în Sala Mare a Teatrului Tudor Vianu!

 

Un doctor infidel la doar șase luni de la căsătorie, prins cu mâța-n sac de soție și, mai rău, de soacră, nu mai știe cum să iasă basma curată. Iar când soluția sună un prieten se dovedește și ea dezastruoasă, spectatorul asistă la o succesiune nebună de scene comice! Două ore de râs pe săturate: DOCTOR DE FEMEI – luni, 14 mai 2018, ora 19,00 ! Comedie irezistibilă în regia lui Sandu Grecu, directorul Teatrului Național Satiricus din Chișinău.

 

NUNTA de Anton Pavlovici Cehov – în montarea de excepție al maestrului Sandu Grecu – este o demonstrație de măiestrie actoricească, mișcare scenică și coregrafie. O mireasă fericită, un mire îndrăgostit, niște părinți îngrijorați și tot felul de oaspeți, printre care și un coșcogea general - care se dovedește a fi doar un modest căpitan de rangul doi – sunt protagoniștii comediei NUNTA pe care Teatrul Național Satiricus din Chișinău o prezintă publicului giurgiuvean  doar marți, 15 mai 2018, de la ora 19,00, la Teatrul Tudor Vianu!