O SEARĂ DE COMEDIE OFERITĂ DE TEATRUL PARTICULAR VASILACHE DIN BUCUREȘTI

Teatrul Particular Vasilache din București - a luat naștere în cel mai dificil an pentru cultura românească, anul 2020. 

Pe strada Culmea Veche nr. 2  dăm naștere unor idei, proiecte artistice și dorințe mult așteptate.
Din respect pentru cultura românească, pentru marii artiști ca Vasile Vasilache, ca mulți alții pe care îi regretăm că nu ne mai sunt alături, de dragul artei și cu ajutorul acesteia a luat naștere Teatrul Particular Vasilache.
Vă invităm să poftiți în parfumul anilori interbelici în ”mahalaua” lui Caragiale, să savurați umorul autentic și arta teatrală sub o formă nouă, non-conformistă, autentică și novatoare. 
Vă invităm să vă acordați timp pentru a pătrunde în magia teatrului pentru a vă bucura ochiul și creierul și pentru a vă înălța inima. Veți participa la clădirea unui nou concept de teatru, mai aproape de spectator, mai deschis către noi forme de exprimare dar cel puțin la fel de surprinzător si șarmant.

O invitație la teatru de nerefuzat: De Verde o comedie inspirată din opera marelui dramaturg I.L. Caragiale, pe 7 martie 2021, de la ora 19,00, în Sala Mare a Teatrului Tudor Vianu!

De Verde - altă societate, alte timpuri, aceleași moravuri. Alt partid, aceeași politică. Spectacolul descrie o imagine comică a celor șase personaje feminine ale lui Nenea Iancu într-o incursiune prin cele trei mari opere ale maestrului: ”O noapte furtunoasă”, ”O scrisoare pierdută” și ”D-ale Carnavalului”. Într-o atmosferă caragialistică scopul lor pare același dar situațiile sunt diferite. Umorul de situație și personaj sunt conduse de ”băiatul” de la bar care nu mai prididește să le facă pe plac. Și toate acestea în umbra Domnului Nae. O oră și jumătate de râs și voie bună: De Verde - duminică, 7 martie 2021, ora 19,00! Un spectacol irezistibil realizat de Mihai Lungeanu.

 Distribuția:

SABINA MITREA

CRĂIȚA MLADINOVICI

ALEX ROBU

CARMEN MAGDALENA SASCĂU

DANA STÎNGĂ

VIRGINIA VASILACHE

LAURA VOICU