Rămâneţi conectaţi la anunţurile Teatrului „Tudor Vianu”!

PARADA în festival la Novi Sad

Selecționat să participe la ediția din 2018 a Novi Tvrdjava Teatar Festival, spectacolul PARADA de Alexandr Galin, în regia lui Cosmin Crețu, va urca pe scena din Čortanovci, Novi Sad, Serbia, sâmbătă seară, pe 7 iulie. Aceasta va fi și ultima reprezentație susținută de trupa Teatrului Tudor Vianu în stagiunea 2017-2018, urmând să revenim în fața spectatorilor odată cu debutul noii stagiuni.

Programul complet al festivalului din Serbia poate fi consultat accesând link-ul următor:

http://www.pokazivac.com/5-novi-tvrdjava-teatar-2018-medjunarodni-pozorisni-festival-u-cortanovcina/

Cu speranța că spectacolul va atrage atenția și aprecierile oamenilor de teatru și ale publicului din Serbia, promitem să revenim cu amănunte despre prezența giurgiuveană la Novi Tvrdjava Teatar Festival 2018.

„PORȚI DESCHISE” LA TEATRUL „TUDOR VIANU”

ÎN PRIMA ZI DE FEBRUARIE

          Joi, 1 februarie, la ora 17,00, Teatrul „Tudor Vianu” își deschide porțile pentru toți cei interesați să cunoască, la propriu și la figurat, culisele producerii și reprezentării unui spectacol de teatru. Gazdă primitoare și ghid va fi chiar managerul instituției, actorul și regizorul Cosmin Crețu.

                Deja și-au anunțat intenția de a descoperi tainele unei instituții de spectacole două clase de elevi ai Școlii Gimnaziale „Acad. Marin Voiculescu”, însoțiți de doamnele profesoare Alina Mustățeanu și Iuliana Tănase.

Ce este o rivaltă, ori un pantalon sau o mascatură, dar sufita? Cum se produc decorurile, ce este recuzita, cine comandă luminile și lasă muzica să inunde sala? Unde se îmbracă și se machiază actorii înainte să intre în scenă? Cât de mare este magazia de costume și cât de diverse sunt personajele care ar putea să poarte aceste costume? Ce… cine… cum…

Răspunsurile îi așteaptă pe cei curioși, pe cei care visează să devină parte din lumea magică a teatrului, pe cei care iubesc teatrul. Așa, pur și simplu.

Teatrul „Tudor Vianu” și Cosmin Crețu vă dau, deci, întâlnire în prima zi de februarie, la ora 17,00. Fiți punctuali, bate gongul!

Giurgiu, 29 ianuarie 2018


COMUNICAT PENTRU PRESĂ

COMUNICAT PENTRU PRESĂ

TCFT- “Libertatea totală a adevărului” 2017, Sarteano, Italia
Bucureşti, 8 mai 2017

COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

Final de stagiune 2016-2017 la Teatrul „Tudor Vianu”
Giurgiu, 29 mai 2017

Comunicat de presa lansare concurs scenarii

Comunicat de presa lansare concurs scenarii

Concursul "Curat murdar, coane Fanica" se adreseaza tinerilor cu varsta intre 15 si 18 ani impliniti in cursul anului 2018 si este organizat de Consiliul Judetean Giurgiu In parteneriat cu Directia Generala Anticoruptie - Serviciul Judetean Anticoruptie Giurgiu, Teatrul Tudor Vianu si cu sprijunul Inspectoratului Judetean Giurgiu in intervalul 21.03.2018 - 26.11.2018