top of page

"Dansând la Lughnasa" de Brian Friel - În spatele cortinei

Actualizată în: 13 iun.

"Dansând la Lughnasa este o poveste despre dragoste și familie, pierdere și speranță. Textul acesta chiar e o bucurie iar repetițiile la acest spectacol sunt cu totul și cu totul emoționante...Povestea celor 5 surori Mundy și a fratelui Jack a săpat în sufletele noastre...și ne-am descoperit și redescoperit. Demult nu m-am lovit de atâta emoție și dăruire. Spectacolul acesta nu a fost ușor pentru noi dar știu că va rămâne în sufletele noastre!

S-a întâmplat în 1936, în Irlanda... "(Antonella Cornici - Regizor)


"Ce text frumos, ce partituri minunate. Un text greu. Un text care te poarta in trecut cu duiosie si umor. Iar personajul meu ? Nu e cel mai spectaculos dar e atat de frumos. Imi face bine, mie in primul rand. Ma scufund in el ca intr o apa limpede si calda. E senzatia aia cand ajungi acasa dupa o lunga calatorie cand ai fost mult timp printre straini." (Marius Manole- Actor)


"Sunt extrem de fericită și mândră totodată că primul meu proiect ca manager este unul atât de sensibil, răscolitor, complex …. Giurgiuvenii merită să aibă acces la producții ambițioase și realizate cu profesionalism și da, se poate și aici, în micuțul nostru orașel de provincie să avem astfel de spectacole. Cu acest spectacol vă dezvălui o parte din mine, a copilului reîntors în orașul natal după o absență îndelungată… Sunt sigură că nu veți regreta dacă veți alege să fiți alături de mine, de noi… !”( Ana-Sivu Daponte – Manager interimar și actriță)


 

Galerie foto - repetitii

 

Foto:Terfilms & Cristina Huțu

bottom of page