top of page

joi, 15 feb.

|

Teatrul Tudor Vianu - Giurgiu

Dansând la Lughnasa

de Brian Friel Marius Manole, unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului, va urca pe scena Teatrului Tudor Vianu, alături de Ana Sivu-Daponte, Oana-Maria Dragne, Anca Pascu, Mădălina Bors, Claudia Moroșanu, Șerban Chițu și Adi Gheo într-o producție de excepție în regia Antonellei Cornici.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Dansând la Lughnasa
Dansând la Lughnasa

Ora și locul

15 feb. 2024, 19:00 – 20:30

Teatrul Tudor Vianu - Giurgiu, Strada Mircea cel Bătrân 1, Giurgiu 080033, România

Despre eveniment

Piesa "Dansând la Lughnasa" explorează relațiile dintre cinci surori dintr-un sat irlandez și modul în care acestea își gestionează sentimentele de dragoste, dor și pierdere. Acțiunea are loc în timpul festivalului Lughnasa și este inspirată de amintirile din copilăria lui Friel petrecute în Donegal, Irlanda.

Spectacolul reunește o distribuție remarcabilă și o echipă de creație de prestigiu, sub conducerea regizoarei Antonella Cornici.

"Dansând la Lughnasa este o poveste despre dragoste și familie, pierdere și speranță. Textul acesta chiar e o bucurie iar repetițiile la acest spectacol sunt cu totul și cu totul emoționante...Povestea celor 5 surori Mundy și a fratelui Jack a săpat în sufletele noastre...și ne-am descoperit și redescoperit. Demult nu m-am lovit de atâta emoție și dăruire. Spectacolul acesta nu a fost ușor pentru noi dar știu că va rămâne în sufletele noastre!

S-a întâmplat în 1936, în Irlanda..." ( Antonella Cornici- Regizor)

 

Distribuie evenimentul

bottom of page