top of page

Ce este un escape room?

Un escape room (sau cameră de evadare) este o experiență de divertisment în care participanții sunt închiși într-o cameră tematică și trebuie să rezolve o serie de puzzle-uri și indicii pentru a găsi  calea de ieșire într-un interval de timp limitat. Acestea sunt concepute pentru a testa abilitățile de rezolvare a problemelor, gândirea logică, cooperarea  și creativitatea participanților.

Participanții trebuie să exploreze camera, să găsească obiecte ascunse, să descifreze coduri și să rezolve puzzle-uri pentru a progresa și, în cele din urmă, pentru a evada din cameră.

Scopul principal al unui escape room este să ofere o experiență interactivă și distractivă, punând la încercare inteligența și abilitățile participanților

Fiecare escape room are o poveste sau un scenariu care servește drept fundal pentru activități.
 

Comoara din adâncurile oceanului

Pirații legendari conduși de temutul Barbă-Neagră vă invită să vă alăturați echipajului lor într-o bătălie pe viață și pe moarte pentru a pune mâna pe o comoară neprețuită ascunsă în cabina căpitanului unei corăbii inamice.

 Comoara trebuie să fie furată și totodată trebuie sa iesiți din cabină înainte să ajungeți mâncare pentru rechini!

Vă așteaptă o aventură plină de mistere, provocări și secrete bine păzite.

Escape room-ul este proiectat pentru echipe de 2-4 persoane, iar colaborarea și comunicarea sunt cheia succesului. Cu toții vă veți pune la încercare gândirea logică, abilitățile de rezolvare a problemelor și capacitatea de a face față presiunii timpului pentru a vă asigura evadarea.

Concept și realizare cameră: Ana-Maria Udeanu

Pentru a participa la  joc este necesara rezervarea ferma a unui interval de joc disponibil. Rezervarile se pot face atât prin mesaj la numărul 0753 116 156 (WhatsApp sau SMS), prin e-mail la adresa  pr.tudorvianu@gmail.com cât si online

Termeni și condiții de participare la jocul de tip Escape Room - „Comoara din adâncul Oceanului”

Escape room

bottom of page