top of page
Escape Room

Termeni și condiții de participarela jocul de tip Escape Room  „Comoara din adâncul Oceanului”Acest document, prin conținutul său, pune la dispozitia  clienților termenii și condițiile de participare la jocul de tip Escape Room - „Comoara din adâncul Oceanului” organizat în incinta Teatrului „Tudor Vianu” Giurgiu.
Pentru a putea participa la jocul de tip Escape Room - „Comoara din adâncul Oceanului” organizat în incinta Teatrului „Tudor Vianu” Giurgiu este necesar acceptul explicit și nerevocat al prezentului document.
Pentru a participa la un joc de tip Escape Room este necesara rezervarea fermă a unui interval de joc disponibil, la data și ora aleasă. Pentru înregistrarea unei rezervări sunt necesare: numele persoanei de contact, o adresă de  email validă și un număr de telefon de contact valid. Aceste informații sunt necesare și folosite pentru confirmarea rezervării, comunicarea detaliilor legate de rezervare, informări reciproce privind eventuale modificări, orice comunicări necesare a fi desfășurate între organizatori și participanți pentru buna desfășurare a jocului.
Rezervările se pot face atât telefonic sau pe adresa de e-mail pr.tudorvianu@gmail.com cât și online. Pentru anularea sau modificarea rezervării, ne puteți contacta telefonic cu cel puțin 4 ore înainte de rezervare.
După ce se finalizează corespondența legată de jocul desfășurat, puteți opta pentru ștergerea datelor dumneavoastră personale  solicitându-ne aceasta la adresa: pr.tudorvianu@gmail.com
Jocul de tip Escape Room - „Comoara din adâncul Oceanului” organizat în incinta Teatrului „Tudor Vianu” Giurgiu se bazează pe inteligență și intuiție, pe deducție logică și rațională, nu necesita abilități sau cunoștințe speciale. Utilizarea forței sau a oricăror metode violente este strict interzisa. Soluțiile puzzle-urilor nu implica alterarea nici unui obiect din camera.
Conceperea scenariului corespunzător jocului de tip Escape Room - „Comoara din adâncul Oceanului” a fost realizată cu respectarea tuturor măsurilor de precauție necesare pentru participanți. Participanții își asumă în întregime responsabilitatea pentru orice acțiune voluntară sau involuntară provocatoare de suferințe fizice sau psihice.
Daunele sau deteriorarile produse obiectelor din cameră sau camerei în sine pe timpul jocului sunt responsabilitatea participanților la joc. În cazul daunelor, participanții care le-au provocat vor suporta pe loc  costul de reparație sau înlocuire, precum și contravaloarea eventualelor jocuri viitoare ce nu se vor mai putea desfasura până nu se finalizează reparația sau înlocuirea obiectelor respective.
La joc pot participa echipe de 2 pâna la 4 jucatori. Copiii cu varste pana la 10 ani trebuie însotiti în cameră obligatoriu de un adult. Minorii cu varste cuprinse între 10 si 14 ani trebuie să prezinte, în scris, consimțământul părintelui în vederea participării la eveniment sau să fie însoțiți de un adult. În caz de nerespectare a acestor reguli, organizatorii îsi rezervă dreptul de a întrerupe jocul fără rambursarea contravalorii acestuia.
Nu este permis accesul la jocurile escape room sub influenta băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. În astfel de cazuri organizatorii îsi rezerva dreptul de a anula sau întrerupe imediat jocul fara rambursarea contravalorii acestuia. De asemenea nu este permis accesul cu bauturi alcoolice sau stupefiante în incinta Teatrului „Tudor Vianu” iar fumatul este strict interzis în incintă.
Participantii la escape room înteleg și accepta faptul că pe durata jocului, ușa camerei în care se vor afla va fi încuiată. În situații excepționale cauzate de probleme de sănătatea sau de siguranța  participanților, organizatorii vor deschide de urgenta ușa.
Participanții la escape room înteleg și accepta faptul că derularea jocului este urmărită de către organizatori cu ajutorul camerelor de supraveghere. Supravegherea video și audio a participanților este necesara și folosită exclusiv pentru buna derulare a jocului si pentru intervenția rapida în situații exceptionale.

Imaginile filmate de camerele de supraveghere vor fi păstrate pentru o perioadă de maxim 3 luni.
Persoanele cu o stare de sănătate ce ar putea fi afectată negativ de petrecerea unui timp de 60  de minute într-un spațiu închis sunt sfatuite să nu participe la joc. Organizatorii nu îsi asumă răspunderea pentru participarea la joc a persoanelor respective.
Înregistrarea video sau fotografierea camerelor, a jocurilor sau a obiectelor din cameră este interzisa. În caz de nerespectare a acestor reguli, jocul va fi întrerupt imediat de catre organizatori fara rambursarea contravalorii acestuia.
Este recomandat să ajungeți la teatrul „Tudor Vianu” cu cel putin 15 minute înainte de ora rezervarii, pentru a participa la instructajul privind modul de desfasurare al jocului. În cazul în care veți întârzia, veti fi instruiti în timpul orar rezervat pentru intrarea în cameră. Participarea la joc este permisă doar după ce toți participanții au asistat la instructaj.
În cazuri exceptionale, se poate întampla ca datorită unui comportament inadecvat al unor participanti la joc, unul sau mai multe elemente ale jocului să devina, temporar, parțial sau total nefuncționale. În funcție de severitatea acestor defecțiuni, remedierea poate dura de la câteva minute la câteva zile. În această situație, dacă aveți o rezervare, veți fi anunțat cât mai din timp posibil iar jocul va fi reprogramat.
Bunurile personale, pe care le aveți asupra dumneavoastră, precum: telefoane mobile, chei, genți, ghiozdane, carți, instrumente de scris, laptop-uri, aparate de înregistrare audio sau video, alimente sau băuturi, vor fi lasate la garderobă.

În caz de nerespectare a acestor termeni și condiții, ori a regulilor de conduită explicate în cadrul instructajului, organizatorii îsi rezervă dreptul ca în funcție de situație: să nu permită accesul în cameră, să întrerupă jocul fără rambursarea contravalorii acestuia, ori să înceapă demersurile legale necesare


 

bottom of page