top of page

lun., 29 ian.

|

Giurgiu

Fericire conjugală

Vă propunem o comedie de zile mari, ''Fericire conjugala'' dupa A.P. CEHOV. Petreceti seara in cel mai placut si nobil mod alaturi de actorii Teatrului Municipal Focsani, savurand farmecul scrierii marelui autor rus dar si prestatia de exceptie a trupei de actori focșăneni!

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Fericire conjugală
Fericire conjugală

Ora și locul

29 ian. 2024, 19:00 – 20:30

Giurgiu, Strada Mircea cel Bătrân 1, Giurgiu 080033, România

Despre eveniment

Fericire Conjugală - un spectacol compus din doua bijuterii cehoviene, CERERE IN CĂSĂTORIE, in care Vasilievici Lomov vine la vecinul său Stepan Chubukov să ceară mâna fiicei sala Natalia Stepanovna și URSUL, unde Grigorie Stepanovici Smirnov vine să - și recupereze banii pe care bărbatul văduvei Elena Nicolae na Popova îi datora înainte să moară.

Liantul celor două povești este Luca, omul de casă, care apare în ambele texte și care rezolvă anumite situații. Tema centrală este DRAGOSTEA. MODUL în care aceasta este exprimată de personaje este admirabil construit de Cehov, creând situații paroxistice, care fac deliciul textului. In cele din urmă totul se clarifică...cu CĂSĂTORIA!!!

CONCEPTUL REGIZORAL   presupune desfășurarea acțiunii în două planuri paralele, finalul fiecărei scene anunțând începutul celeilalte. Scenografia și regia aparțin lui Mihai Lungeanu, un prieten al operei Cehoviene dar și a Teatrului Focșănean!

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a teatrului "Tudor Vianu"

Distribuie evenimentul

bottom of page