top of page

mie., 15 nov.

|

Giurgiu

Magie și prietenie

Regie și adaptare: Ana Sivu-Daponte Vino să descoperim împreună ce aventuri extraordinare o așteaptă pe micuța Rike, puiul de leopard și să aflăm ce secret ascunde temuta vrăjitoare Alba. Oare este atât de îngrozitoare pe cât se spune?

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Magie și prietenie
Magie și prietenie

Ora și locul

15 nov. 2023, 11:00 – 12:00

Giurgiu, Strada Mircea cel Bătrân 1, Giurgiu 080033, România

Despre eveniment

Magie și prietenie urmărește două povești care se întrepătrund,  cea a vrăjitoarei Alba și cea a unui pui de leopard, micuța Rike. Cele două personaje,  pe cât de diferite în aparență, pe atât de asemănătoare la suflet, vor  fi pe cale să se îmbarce în aventura vieții lor unde vor cunoaște  prieteni noi și vor învăța să nu judece niciodată o carte după copertă.

Magie și prietenie este un spectacol feeric ce ne vorbește cu  tâlc despre prietenie, iubire și despre faptul că uneori societatea ne  pune o etichetă pe care o purtăm cu greu până când viața ne scoate în  drum oameni frumoși care ne văd așa cum suntem cu adevărat. O leopărduță  care s-a pierdut de mămica sa a ajuns captivă în mâinile îngrozitoarei vrăjitoare Alba. Dar, oare, Alba este atât de îngrozitoare pe cât se  spune? Lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par, de aceea vă invităm la  un spectacol ce militează pentru prietenie și împotriva bullyingului.”  – Ana Sivu-Daponte, regizoare

Distribuție: Georgiana Vrațiu; Anca Pascu; Evelyn Marcu; Flavia Perșa; Laura Voicu; Ștefan Liță; Vlad Bînzoiu

Regie: Ana Sivu-Daponte

Compoziție muzicală: Șerban Chițu & Oana-Maria Dragne

Coregrafie: Anca Pascu

Videoproiecții: Cristina Huțu

Lighting design: Alexandru Agafiței

Distribuie evenimentul

bottom of page