top of page

vin., 22 mar.

|

Teatrul Tudor Vianu Giurgiu

REPROGRAMAT Spectatorul condamnat la moarte

‼️IMPORTANT‼️ Din motive independente de instituția noastră, suntem nevoiți să amânăm reprezentația de de vineri, 22 martie 2024 a spectacolului "Spectatorul condamnat la moarte" pentru o dată pe care o vom comunica în cel mai scurt timp. Biletele vândute rămân valabile.

REPROGRAMAT           Spectatorul condamnat la moarte
REPROGRAMAT           Spectatorul condamnat la moarte

Ora și locul

22 mar. 2024, 19:00 – 20:30

Teatrul Tudor Vianu Giurgiu, Strada Mircea cel Bătrân 1, Giurgiu 080033, România

Despre eveniment

"Spectatorul condamnat la moarte" de Matei Vișniec - o comedie neagră despre justiție, adevăr și nedreptate, care își propune să te zguduie cu realitatea dureroasă pe care au trăit-o unii semeni de-ai noștri. 

Un spectacol în regia Antonellei Cornici , cu îndrăgiții actori Marius Manole și  Carmen Tanase  în rolurile principale. Din distribuție fac parte actorii: Vlad Bînzoiu , Evelyn Marcu , Stefan Bogdan Liță, Marina Fluerasu , Ana-Maria Fasolă , Madalina Bors , Dani Popa și Ana Sivu Daponte. 

"Un spectator este vinovat de săvârșirea unei crime. Este vecinul tău de scaun cumva? Sau fata din fața ta? Sau bărbatul care tocmai și-a lăsat haina la garderobă? Îi probează cineva vinovăția? Cu ce rost? Are îndrăzneala cineva să îl apere riscând complicitatea sau propria punere sub acuzare? Se spune un text, se improvizează sau se trăiește o dramă chiar lângă tine? Alert, imprevizibil, captivant, iritant, înțepător spectacolul te prinde ca într-o capcană, țintuindu-te în boxa acuzaților." (Alina Maer - Scene și cuvinte - "SPECTATORUL CONDAMNAT LA MOARTE sau cronica unei condamnări anunțate" )

Scenografia: Alexandra Mădălina Mihai

Lighting design: Lucian Moga & Alexandru Agafiței

Sound design: Șerban Chițu

Video design: Cristina Huțu & Irina Tocănel

Distribuie evenimentul

bottom of page