top of page

dum., 28 ian.

|

Giurgiu

Spectatorul condamnat la moarte

de Matei Vișniec Regia: Antonella Cornici Cu Marius Manole și Carmen Tănase Biletele sunt disponibile la casa de bilete a teatrului. Telefon rezervări: 0760 262 906 Program rezervări telefonice: Luni - Vineri : 08:00 - 16:30

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Spectatorul condamnat la moarte
Spectatorul condamnat la moarte

Ora și locul

28 ian. 2024, 19:00 – 20:30

Giurgiu, Strada Mircea cel Bătrân 1, Giurgiu 080033, România

Despre eveniment

Un spectator este vinovat de săvârșirea unei crime. Este vecinul tău de scaun cumva? Sau fata din fața ta? Sau bărbatul care tocmai și-a lăsat haina la garderobă? Îi probează cineva vinovăția? Cu ce rost? Are îndrăzneala cineva să îl apere riscând complicitatea sau propria punere sub acuzare? Se spune un text, se improvizează sau se trăiește o dramă chiar lângă tine? Alert, imprevizibil, captivant, iritant, înțepător spectacolul te prinde ca într-o capcană, țintuindu-te în boxa acuzaților." (Alina Maer - Scene și cuvinte - "SPECTATORUL CONDAMNAT LA MOARTE sau cronica unei condamnări anunțate" ) 

Spectatorii giurgiuveni vor avea ocazia să revadă pe scena Teatrului „Tudor Vianu” două nume colosale ale teatrului și filmului românesc: Marius Manole și Carmen Tănase. Pe cei doi mari actori îi cunoașteți cu siguranță din multe spectacole și producții autohtone, și suntem nerăbdători să îi revedem pe scena noastră în „Spectatorul condamnat la moarte”.

Scenografia: Alexandra Mădălina Mihai

Lighting design: Lucian Moga & Alexandru Agafiței

Sound design: Șerban Chițu

Video design: Cristina Huțu & Irina Tocănel

Distribuția:

Vlad Bînzoiu            Ana-Maria Fasolă

Evelyn Marcu           Mădălina Borș

Ștefan Liță                Dani Popa

Ana Sivu-Daponte   Marina Fluerașu

Distribuie evenimentul

bottom of page