top of page

dum., 17 apr.

|

Sala Mare

Teorema Maimuțelor Infinite

Cinci personaje nemulțumite de viețile lor se decid să caute succesul financiar și faima într-un loc total neașteptat. Bănuiți alegerea pe care ei o fac?

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Teorema Maimuțelor Infinite
Teorema Maimuțelor Infinite

Ora și locul

17 apr. 2022, 19:00 – 20:45

Sala Mare, Strada Mircea cel Bătrân 1, Giurgiu 080033, Romania

Oaspeți

Despre eveniment

Doi bărbați tineri, din nou șomeri, se zbat pentru a-și duce traiul. Presați de cele două femei din viețile lor, se gândesc la o modalitate rapidă de a face bani, doar că șansele nu prea par a fi de partea lor. În drumul lor spre succes, ei întâlnesc și alți oameni, care asemenea lor, se luptă cu răutatea și judecățile de valoare emise de către societatea în care trăim. Însă, în spatele acestei povești banale, care prezintă probleme ale societății aparent generale, un mecanism uriaș (de forță, creativitate, pasiune, oameni profesioniști, ore întregi de muncă, sudoare și iubire pentru această artă), a fost pus în mișcare pentru a aduce în fața publicului spectator, un show "cu de toate".

Textul, scris de Lucian Dan Teodorovici, inspirat din filmul Full Monty, este plin de umor, dar nici drama personajelor nu întârzie să apară.

Acțiunea care se petrece, în mod ironic, într-o fostă sală de teatru, transformată în club de noapte, coregrafia (Alice Veliche și Radu Alexandru), muzica live, semnată de Zero Entertainment, interpretată de UNA (Oana-Maria Dragne) și Banny (Șerban Chițu), scenografia strălucitoare a Irinei Chirilă, light-design-ul și video-proiecțiile (Lucian Moga și Alexandru Bibere), determină publicul să fie parte din acest angrenaj, să râdă, să plângă odată cu personajele și să reflecteze asupra prejudecăților, astfel încât, în final, o putem numi pe regizoarea Antonella Cornici - creatoarea unui show total, plin de culoare, exploziv, cu actori talentați și energie pe măsură.

Distribuie evenimentul

bottom of page