top of page

sâm., 18 mai

|

Giurgiu

Zici că-i casa de nebuni! (Toc Toc)

Maniaci și obsedați din toate țările, uniți-vă! (și haideți la o comedie trăznită!) „Zici că-i casa de nebuni! (Toc Toc)” este o super comedie trăznită, cu personaje maniacale în care fiecare dintre noi ne regăsim mai mult sau mai puțin.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Zici că-i casa de nebuni!             (Toc Toc)
Zici că-i casa de nebuni!             (Toc Toc)

Ora și locul

18 mai 2024, 19:00 – 20:30

Giurgiu, Strada Mircea cel Bătrân 1, Giurgiu 080033, România

Despre eveniment

Spectacolul are ca text de bază piesa "Toc Toc" scrisă de Laurent Baffie, un cunoscut comediant, regizor și actor francez. Piesa a devenit rapid un succes în Franța și în alte țări, datorită umorului său inteligent și abordării inovatoare a subiectului.

Acțiunea are loc într-un cabinet medical, unde șase pacienți cu diferite tulburări psihice așteaptă să intre la consultație. Fiecare personaj are o tulburare specifică, cum ar fi obsesia compulsivă, sindromul Tourette, anxietatea socială sau fobia de germeni. În ciuda diferențelor lor evidente, acești pacienți se văd nevoiți să împărtășească aceeași sală de așteptare, ducând la situații super comice și ciudate.

Piesa explorează nu doar aspectele comice ale tulburărilor psihice, ci și modul în care oamenii se pot conecta și sprijini reciproc în ciuda diferențelor lor. Umorul piesei se bazează pe replici inteligente, situații absurde și ironie fină, ce pun în prim-plan complexitatea umană și fragilitatea fiecărui personaj.

Recomandare de vârstă: 16+

Durată: 1h15

Distribuție: Ionuț Iftimiciuc, Radu Catană, Ioana Nichita, Grațiela Popa, Francesca Fülöp, Ștefan Liță și Adrian Luican

Regie: Adam S. Q. David

Afiș: Mihai Bădoi

Producător: David Art & Entertainment

Distribuie evenimentul

bottom of page