top of page

lun., 18 sept.

|

Giurgiu

Ziua în care am înțeles

PREMIERĂ „Cred ca e un spectacol care surprinde aspecte din relația elevi-părinți - profesori, un spectacol în care se vor regăsi. Dar el(spectacolul) nu-și propune să găsească rezolvări, e un spectacol care pune întrebări.” (Ioan Crețescu, Regizor)

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Ziua în care am înțeles
Ziua în care am înțeles

Ora și locul

18 sept. 2023, 19:00 – 20:30

Giurgiu, Strada Mircea cel Bătrân 1, Giurgiu 080033, România

Despre eveniment

Spectacolul  pus în scenă sub îndrumarea regizorului Ioan Crețescu  explorează poveștile unui grup de adolescenți cu personalități complet diferite.

Prin împărtășirea experiențelor personale, cei cinci tineri ajung să înțeleagă mai profund atât propria lor identitate, cât și pe ceilalți, descoperind că, în ciuda aparențelor, se simt la fel de izolați și neînțeleși.

Scenografia realizată de Ana-Maria Udeanu oferă publicului o experiență vizuală surprinzătoare, aducând o perspectivă proaspătă și inovatoare asupra designului de scenă.

În ceea ce privește coregrafia, aceasta poartă semnătura talentatei Victoria Bucun, care reușește, și de această dată,  sa impresioneze prin expresivitate și prin abilitatea sa de a transmite emoții prin mișcare.

Din distribuție fac parte: Sorin Dinculescu, Anca Pascu, Evelyn Marcu, Ștefan Liță, Vlad Bînzoiu, Vlad Ciubotaru, Georgiana Vrațiu, Robert Poiană, Delia Hriscu-Badea, iar compoziția muzicală este realizată de Șerban Chițu.

Distribuie evenimentul

bottom of page