top of page

mie., 24 apr.

|

Giurgiu

Ziua în care am înțeles

‼️‼️IMPORTANT‼️‼️ Din motive independente de voința noastră, reprezentația din data de 16 martie 2024, a spectacolului "Ziua în care am înțeles" a fost reprogramată pe data de 24 APRILIE. Toate biletele achiziționate rămân valabile pentru noua dată.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Ziua în care am înțeles
Ziua în care am înțeles

Ora și locul

24 apr. 2024, 19:00 – 20:00

Giurgiu, Strada Mircea cel Bătrân 1, Giurgiu 080033, România

Despre eveniment

Spectacolul, pus în scenă sub îndrumarea regizorului Ioan Crețescu, explorează poveștile unui grup de adolescenți cu personalități complet diferite.

Prin împărtășirea experiențelor personale, cei cinci tineri ajung să înțeleagă mai profund atât propria lor identitate, cât și pe ceilalți, descoperind că, în ciuda aparențelor, se simt la fel de izolați și neînțeleși.

„Cred ca e un spectacol care surprinde aspecte din relația elevi-părinți - profesori, un spectacol în care se vor regăsi. Dar el(spectacolul) nu-și propune să găsească rezolvări, e un spectacol care pune întrebări.” (Ioan Crețescu, Regizor)

Distribuția: Sorin Dinculescu, Anca Pascu, Evelyn Marcu, Ștefan Liță, Vlad Bînzoiu, Vlad Ciubotaru, Georgiana Vrațiu, Robert Poiană, Delia Hriscu-Badea

Regia: Ioan Crețescu

Scenografie: Ana-Maria Udeanu

Coregrafie: Victoria Bucun

Compoziție muzicală: Șerban Chițu

Distribuie evenimentul

bottom of page