top of page

Giurgiuveni Jos Pălăria
În data de 25 noiembrie, între orele 17:00 și 19:00 giurgiuvenii sunt invitați în foaierul teatrului pentru a participa la un eveniment cultural dedicat artiștilor giurgiuveni, o oportunitate minunată de a susține și de a aprecia artiștii locali.


În cadrul acestuia giurgiuvenii sunt invitați să participe la:

  • Târg de carte

Explorează lumea fascinantă a literaturii giurgiuvene și descoperă opere remarcabile, de la proză la poezie. Aici, cărțile devin ferestre către imaginație și cunoaștere.


  • Expoziție de pictură

Intrați în universul vizual al artiștilor plastici giurgiuveni, unde culorile prind viață și emoțiile prind contur. Fiecare tablou spune o poveste și aduce în prim-plan frumusețea artei locale. Intrarea este liberăApoi, începând cu ora 19:00, vă invităm la spectacolul "X și 0" în sala Radu Panamarenco a teatrului "Tudor Vianu".

Bucurați-vă de un spectacol emoționant pus în scenă după textul autorului giurgiuvean Gelu Brebenel. „X și 0” un spectacol de excepție, o poveste fascinantă despre viață și iubire, interpretată cu pasiune de Ana Sivu-Daponte și Stefan Bogdan Liță.

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a teatrului si online.

Preț bilete: 30 de lei/bilet întreg; 20 de lei/bilet cu reducere pentru pensionari; 12 lei/bilet cu reducere pentru elevi.


Eveniment organizat de Teatrul Tudor Vianu, Consiliul Județean Giurgiu și Revista Clubul Artelor Giurgiu XXL


Comments


bottom of page