top of page

Sărbătorim împreună Ziua Internațională a Copilului


Filme de animație și spectacol interactiv


Teatrul Tudor Vianu din Giurgiu, în parteneriat cu Animest, organizează pe data de 1 iunie 2024 o serie de evenimente speciale dedicate Zilei Internaționale a Copilului. Cu această ocazie micuții sunt invitați pe esplanada teatrului să se bucure de scurtmetraje de animație și de un spectacol de teatru interactiv.


Prietenii naturii - Filme pentru copii 





La ora 10:30, Animest propune micilor spectatori un program intitulat "Prietenii naturii”. Eveniment include cinci scurtmetraje care oferă copiilor o modalitate amuzantă și educativă de a explora diverse aspecte ale dezvoltării durabile și ale conservării naturii.



Cu o mare varietate de autori, stiluri și teme, filmele ne îmbogățesc cunoștințele, ne stimulează gândirea și atitudinea, conectându-ne în același timp în atitudinea noastră față de dezvoltarea durabilă, care a devenit o direcție obligatorie pentru viitorul planetei noastre.


  1. Nevăstuica (Slovenia, 2016) – regia Timon Leder

  2. O, ce convenabil! (Taiwan-Estonia, 2022) – regia Hung Huei Jen Red

  3. Prea mult plastic (Marea Britanie-Danemarca, 2020) – regia Paul Bush

  4. Aricii și orașul (Letonia, 2013) – regia Evalds Lacis

  5. Porcul (Olanda, 2022) – regia Jorn Leeuwerink



Teatrul Altfel - Spectacol-concurs interactiv de improvizație


Începând cu ora 11:00, copiii sunt invitați să participe la "Teatrul Altfel", un spectacol - concurs interactiv de improvizație. Personajele preferate din spectacolele teatrului Tudor Vianu se vor întrece într-o competiție nemaivăzută, iar micii spectatori sunt invitați să se alăture jocului.

"Teatrul Altfel" este un concept unic, care combină teatrul interactiv cu jocuri specifice cursurilor de dezvoltare personală. Copiii vor avea ocazia să urce pe scenă alături de personajele lor favorite, să se joace, să își facă prieteni noi și să își descopere pasiunea pentru teatru și scenă. În locul unui spectacol cu un text fix și o regie prestabilită, actorii se angajează în jocuri de improvizație, aducând prospețime și spontaneitate fiecărui spectacol. Momentele de improvizate sunt pline de viață și creează o conexiune autentică cu publicul.


Participarea este gratuită. Vă așteptăm cu drag să sărbătorim împreună Ziua Internațională a Copilului!



bottom of page